koppelwoorden - los of aan elkaar - by robi
Samenstellingen, los of aan elkaar?
2 juli 2020
Wat doet jouw bedrijf aan contentmarketing?
25 juni 2020

Hiep hiep! by Robi bestaat 1 jaar!

Wow! Wat is de tijd voorbijgevlogen. Vandaag bestaat by Robi alweer één jaar. Precies een jaar geleden hakte ik de knoop door en startte ik mijn eigen bedrijf.

Veel geleerd

Ik denk dat ik nog nooit zoveel heb geleerd in een jaar als ik afgelopen jaar deed. Het was een jaar vol vallen en opstaan, zelfreflectie en natuurlijk vol mooie verhalen die ik namens mijn opdrachtgevers mocht vertellen.

De juiste keuze

Waar ik mezelf afgelopen december nog afvroeg waar ik in godsnaam aan begonnen was en waarom ik het mezelf ‘weer zo moeilijk moest maken’, ben ik er inmiddels van overtuigd dat voor mezelf beginnen de allerbeste keuze was die ik in tijden maakte.

Ik ben gegroeid als professional, als ondernemer, maar vooral als mens. Nog niet eerder heb ik mezelf zo op mijn plek gevoeld als nu.

"Ik ben gegroeid als professional, als ondernemer, maar vooral als mens. Nog niet eerder heb ik mezelf zo op mijn plek gevoeld als nu."

Tot zover mijn ‘Grammy Speech’.

Op naar jaar 2. Let’s rock this!