Je volgers omtoveren tot razend enthousiaste en betrokken fans?

Een goede social media strategie is niet meer weg te denken uit een krachtige marketingmix. Het is dé manier om jouw potentiële klant te laten proeven van jouw merk, product of dienst en er vervolgens voor te zorgen dat je top of mind komt én blijft bij deze prospects.
Social media gaat over verbinden en over relaties opbouwen. Veel volgers hebben doet het misschien leuk op verjaardagen, maar hoe waardevol zijn deze volgers als je geen enkele interactie met ze hebt? De truc is om deze volgers om te toveren tot fans. Fans zijn betrokken. Fans zijn geïnteresseerd en: Fans kopen!
Ik help je graag om fans te maken van jouw volgers door een passende strategie op te zetten voor jouw bedrijf waarmee je jouw boodschap op de juiste manier overbrengt naar jouw doelgroep.

by robi van liempd - social media specialist den bosch
social-icoon

Wil je

advies?

… bij het opzetten en uitvoeren van een social media strategie? Ik leg je graag uit hoe je zoiets aanpakt en uitvoert tijdens mijn Social Robi inspiratiesessies. Het aantal sessies en de invulling ervan baseer ik op jouw bedrijf, jouw doelgroep, je hulpvraag en in hoeverre je al over een basiskennis beschikt. Zo zijn jouw sessies altijd uniek en op maat!

“Geef jouw content prioriteit. Dat doe ík in ieder geval wel.”

 • Robi heeft mij positief verrast. Ik had geen idee dat er zoveel tactiek en creativiteit schuil ging achter het zakelijk inzetten van social media. Ik dacht; 'Dat doen we even'. Dit blijkt minder simpel dan gedacht! Robi heeft mij enorm vooruit geholpen door het geven van goede tips en het begeleiden van mijn social media accounts. Mocht je twijfelen of het je bedrijf vooruit gaat helpen; stop met twijfelen! Robi heeft goede ideeën waar je zelf echt niet aan denkt, naast al het andere wat je al als ondernemer moet doen om je bedrijf van de grond te krijgen en te runnen

  Marloes Vorstenbosch

  Eigenaresse @ Studio88HB

 • Ivar van Thiel
  Robi is een bevlogen en vakbekwame Social Media specialiste. Ze doorziet snel wat voor een ondernemer/opdrachtgever belangrijk en effectief is. En ze weet met de kleinste tips, tricks en ideeën meerwaarde en echte zichtbaarheid te creëren. Helemaal verrassend is haar antwoord "Is al gebeurd, staat al klaar!" op de vraag "Hoe staat het met...?". Ze loopt al snel een stap op je voor, erg prettig. En...het mooiste is dat ze zich, met haar goede gevoel voor humor, (misschien zelfs onbewust) neerzet als én een goede én prettige professional om mee te werken.
  Ivar van Thiel
  Van Thiel Belastingadviseurs
 • Corinne Helmink - Mulder
  Robi is een erg fijn persoon om mee te werken. Zij is helder en op een juiste manier direct zodat je er echt wat aan hebt. Ik heb de volste vertrouwen in de expertise die Robi heeft. Ze weet wat ze doet en past de social media-berichten perfect aan aan de doelgroep van Open Coffee Den Bosch in dit geval. Ze denkt mee, je weet wat je aan haar hebt en zal zich altijd aan de afspraak houden. Mocht je nog iemand zoeken die jou kan ondersteunen op het gebied van content marketing dan kan ik Robi zeker aanraden!
  Corinne Helmink - Mulder
  Open Coffee Den Bosch