Jouw passie overbrengen naar je doelgroep?

If you can’t tell anything, you can’t sell anything. Een bekende uitspraak in de saleswereld. Wil je mensen triggeren om voor jou te kiezen, dan is het essentieel om een goed verhaal te hebben. Voor dat verhaal is krachtige tekst onmisbaar. Goede copy biedt de mogelijkheid om te nuanceren, te verduidelijken, te triggeren en om te laten zien wie jij bent; wie er achter jouw product zit. Naast tekst speelt ook het beeldmateriaal in grote rol in je verhaal. Ik zie het als een uitdaging om (rechtenvrij!) beeldmateriaal te zoeken, dat de copy perfect ondersteunt.

tekst by robi - tekstschrijver den bosch
icoon-KLEIN

Heb je

tekst nodig?

… voor een killer blog, een advertorial, of een SEO pagina? Wil je graag nieuwsbrieven versturen naar je klanten, maar weet je niet wat je daar in wilt zetten? Say no more!  Ik voorzie je graag van passende, toegankelijke copy om het verhaal achter jouw product of dienst over te brengen naar je doelgroep!

icoon-KLEIN

Heb je

hulp nodig?

… met het redigeren en corrigeren en redigeren van tekst? Goed plan! Vier ogen zien meer dan twee. Ik kijk graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw teksten helemaal strak en foutloos gepubliceerd worden. Als je wilt, kan ik je ook helpen met de zoekmachine-optimalisatie van je teksten.

“ Goede copy biedt de mogelijkheid om te nuanceren, te verduidelijken, te triggeren én om te laten zien wie jij bent.”

 • Ik vind Robi's werk echt fantastisch! Ik ben blij met haar proactiviteit, haar planmatig werken (ik hoef haar nergens aan te herinneren) en het gekozen beeldmateriaal bij de blogs die ze schrijft. Ze verdiept zich in de materie om teksten te schrijven alsof ze een vaste collega is die hier dagelijks mee bezig is. Erg knap!

  Alderik Bos

  CEO @ Liftinsight

 • Thomas Kersten
  Robi is een uitstekende tekstschrijver en contentmaker. Ik heb ongeveer een jaar met haar samengewerkt en in die tijd heeft ze erg veel productteksten en blogs geschreven die tot in de puntjes verzorgd waren: volledig, in goed geschreven Nederlands en creatief. Als we meetings hadden waarin dingen besproken werden zoals marketing, social media en e-mail nieuwsbrieven dan had ze altijd een goede bijdrage. Robi is een fijne persoon om mee samen te werken: ze is betrokken en sociaal en ze heeft humor. Ik kan haar van harte aanbevelen aan haar toekomstige opdrachtgevers.
  Thomas Kersten
  Degreef & Partner